Termeni si Conditii

Termeni si conditii
Cuprins:

Termeni si conditii – AuditAuto.ro

Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de MOBILPAY si prelucrate de catre acesta.1. ASPECTE GENERALE PRIVIND ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

1.1. Folosirea site-ului AuditAuto.ro, inclusiv vizitarea acestuia, implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos, inclusiv politica de confidentialitate si ce de cookies, parti integrante din acest document. Prin urmare, se recomanda citirea cu atentie a prezentului document inainte de utilizarea site-ului.
1.2. Folosirea site-ului www.AuditAuto.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.
1.3. Furnizorul serviciilor online oferite prin intermediul site-ului www.AuditAuto.ro este Car Data SRL (CD), companie avand sediul in Bucuresti, Sector 6, Str. Arinii Dornei nr.14, bl. 16, sc. A, etaj 4, ap. 15, inregistra la registrul comertului cu numarul J40/1722/2018 fiind indetificata prin atributul fiscal RO3526773, adresa de e-mail: contact@auditauto.ro, numărul de telefon de contact: 0770-99-00-78, denumita continuare CD sau compania.
1.4. CD isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral prezentul document, oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site. Accesand pagina Termenilor si Conditiilor puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi, valabila si aplicabila la momentul accesarii.

 

 1. SCOPUL URMARIT
  2.1. Scopul acestor Termeni si Conditii este de a defini si reglemanta conditiile de utilizare a site-ului www.AuditAuto.ro, precum si termenii si conditiile aplicabile serviciilor oferite de CD prin intermediul site-ului www.AuditAuto.ro persoanelor fizice majore si/sau juridice care achizitioneaza unul din produsele/serviciile disponibile pe site.
  2.2. Intregul continut al site-ului www.AuditAuto.ro incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea CD si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii integrale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
  2.3. Exceptie de la art. 2.2. fac marcile vehiculelor, logo-urile, emblemele, sloganurile acestora şi numele modelelor de vehicule, precum şi desenele tehnice ale acestora, fotografiile si datele provenite de la terti care apartin proprietarilor lor de drept si sunt utilizate pe acest site doar ca scop ilustrativ/informativ.

 

 1. DEFINITII
  Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:
  3.1. Site-ul AuditAuto – pagina de internet www.AuditAuto.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.AuditAuto.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
  3.2. Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza site-ul AuditAuto fiind interesata de datele, informatiile, si/sau serviciile furnizate prin intermediul acestuia; precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza servicii furnizate de CD prin intermediul site-ului AuditAuto.
  3.4. Parteneri agreati – Companii din tari membre UE ce pot furniza informatii necesarare evaluarii unei masini sau ce pot efectua servicii de verificare sau constatare la cererea expresa a furnizorului.

3.5. Serie de Sasiu sau Numarul de Identificare sau VIN (Vehicle Identification Number) – este un identificator unic pentru fiecare autovehicul. VIN-ul este format din 17 caractere, cifre si litere, in afara de literele: Q, I sau O.
3.6. Termeni si Conditii – prevederile din acest document care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii site-ului AuditAuto, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de CD prin intermediul site-ului AuditAuto.
3.7. Autovehicul denumit in continuare: autovehicul, sau masina, reprezinta un autoturism o autoutilitara sau un autocamion.
3.8. Raport – Document in format tiparit sau electronic tip PDF care cuprinde informatii cu privire la autovehiculul verificat in functie de pachetul de servicii achizitionat.
3.9. MOBILPAY – serviciu securizat de plata online prin card sau prin SMS apartinand S.C. NETOPIA S.R.L., persoana juridica romana identificata prin codul fiscal RO15565496 si numarul de ordine de la registrul comertului J40/9170/2003 avand punct de lucru in Bd. Pierre de Coubertin Nr. 3-5, Office Building, Etaj. 4, Sector 2, Bucuresti, 021901.
3.10. Voucher de reducere – reprezinta un cod de reducere cu valabilitate predefinita care acorda o reducere procentuala sau valorica la suma de plata, pe care Furnizorul il poate acorda Utilizatorilor in functie de politicile si strategia acestuia.
3.11. Raport Constatare ONLINE – raport livrat prin intermediul unui subcontractant – autodna.ro, proprietate a companiei ASDIRET – Polonia, denumita in continuare autoDNA.

Utilizarea acestui serviciu necesita acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de partenerul extern ce efetueaza respectiva verificare. Trebuie avut in vedere ca informatiile furnizate pe rapoarte provin din agregarea diferitelor baze de date la care Patenerul are acces si sunt publicate pe raport ca atare fara a fi verificata in prealabil corectitudinea lor deci este posibil ca anumite informatii sa fie eronate. Informatiile prezentate in raport au caracter strict informativ si trebuie tratate ca atare iar Furnizorul si partenerul nu isi asuma nici o raspundere legala, morala sau materiala pentru corectitudinea lor. Pentru ca Partenerul publica datele fara a verifica in prealabil corectitudinea lor, este posibil ca o parte din aceste date se fie eronate. Utilizatorul este responsabil in totalitate pentru deciziile luate in urma consultarii acestor informatii si este de acord ca informatiile prezentate nu pot constitui singure baza acestor decizii. Furnizorul recomanda Utilizatorilor sa trateze aceste informatii strict informativ si sa se adreseze unitatilor de service autorizate R.A.R. pentru verificarea autovehiculelor inainte de a lua decizia de cumparare. Furnizorul nu ofera nicio garanatie privind corectitudinea datelor prezente pe rapoartele emise.
3.12. ATENTIE: Furnizorul NU DETINE SI NU POATE FURNIZA informatii sau date cu caracter personal despre proprietarul autovehiculului, companii de asigurare, unitati reparatoare sau alte date care sa duca la indetificarea unei persoane in baza seriei de caroserie.
3.13. „Constatare fizica” reprezinta serviciul de constatare vizuala a starii unei masini second hand oferit de catre Furnior direct sau prin partenerii acestuia. In functie de pachetul achizitionat Constatarea fizica poate include si o verificate in service cu folosirea de echipamente specializate.
3.14. Informatii autovehicul, reprezinta informatii despre autovehiculul verificat pe baza decodarii seriei de sasiu, cum ar fi: marca, model, anul fabricatiei, motorizare si sunt prezentate pe raport fara a fi verificata in prealabil corectitudinea lor.
3.15. Date producator, reprezinta informatii despre producatorul autovehiculului pe baza decodarii seriei de sasiu, cum ar fi: nume, locatie, tara fabricatiei si sunt prezentate pe raport fara a fi verificata in prealabil corectitudinea lor.
3.16. Optiuni din fabrica, reprezinta dotarile/optiunile cu care masina a iesit de pe linia de productie pe baza decodarii seriei de sasiu si sunt prezentate pe raport fara a fi verificata in prealabil corectitudinea lor.
3.17. Inregistrari kilometri, reprezinta informatii privind kilometri cititi din bordul masinii la o anumita data. Informatiile provin din diferite baze de date la care Furnizorul are acces sau de pe internet si sunt prezentate pe raport fara a verifica in prealabil corectitudinea lor.
3.18. Info privind starea masinii, reprezinta informatii generale privind starea autovehiculului verificat, cum ar fi: functionarea motorului, a climatizarii, prezenta setului aditional de roti, vopsea exfoliata, martori aprinsi la bord etc.
3.19. Fotografii ale masinii, reprezinta fotografii ale masinii ce sunt realizate de  Furnizor sau partenerii acestuia in decursul procesului de constatare a starii actuale a unui auto rulat.
3.20. Disponibilitatea informatiilor si includerea acestora in raportul de constatare online. Pe pagina de comanda pusa la dispozitie de autoDNA va fi afisat intr-un tabel cu informatiile disponibile si cu cele care nu sunt dispnibile (indisponibile) pentru masina verificata:
3.20.1.Informatiile disponibile online vor fi marcate corespunzator si vor fi incluse pe raportul respectiv – deasemenea va fi afisat numarul informatiilor disponibile in respectiva sectiune.
3.20.2.Informatii care nu sunt disopnibile pentru masina verificata vor fi marcate cu „Indisponibil” si NU vor fi prezente pe raportul respectiv.
3.21. Pachetele de rapoarte cu discount dau posibilitatea utilizatorilor de a cumpara in avans o serie de vouchere cu care vor putea plati pentru rapoartele AuditAuto.

 

 1. DESCRIEREA SERVICIILOR
  4.1. Prin intermediul site-ului AuditAuto, Utilizatorii pot achizitiona unul sau mai multe pachete de servicii, in functie de disponibilitatea acestora pentru seria de sasiu introdusa si cerintele raportului respectiv.

4.2. Pachet constatare online – Un serviciu electronic care implica furnizarea de informatii si evenimente cu privire la un vehicul. Verificarea se face doar online si este realizata in parteneriat cu autoDNA. Achizitia unui pachet online se face in relatie directa cu autoDNA. Pe pagina de comanda vor fi afisate in mod clar, grupate pe categorii, ce informatii sunt disponibile si ce informatii nu sunt disponibile in bazele de date. Informatiile disponibile vor fi marcate cu o bifa verde si textul „Disponibil” si vor fi prezente pe raportul primit pe email dupa efactuarea platii iar informatiile indisponibile vor fi marcate cu X rosu si textul „Indisponibil” si nu vor fi prezente pe raport dupa efectuarea platii. Furnizorul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea continutului, corectitudinea, completitudinea si oportunitatea acestuia. Continutul de pe rapoarte provine din diferite baze de date la care Furnizorul are acces sau de pe internet si ar putea fi incomplet sau neconform cu starea reala a masinii.

4.3. Pachet EXPERT – un serviciu de constatare a starii auto rulat in locatia de vanzare. Constatarea se face fara demontare si fara deplasarea masinii in afara spatiului de vanzare. Serviciul este prestat de catre CDdirect prin angajatii sai sau prin intermediul unui partener autorizat. Clientul este informat inainte de comanda de lista de constatari ce vor fi efectuate de expertul numit de CD.

4.4. Pachet EXPERT Service un serviciu de verificare auto rulat intr-un service autorizat RAR ce are contract de parteneriat cu CD. Pachetul contine doua componente, respectiv constatarea inclusa in pachet expert si o verificare tehnica fara demontare realizata intr un service autorizat RAR. Serviciul este prestat de catre CD direct prin angajatii sai sau prin intermediul unui partener autorizat. Clientul este informat inainte de comanda de lista de constatari ce vor fi efectuate de expertul numit de CD.

4.5. Raport de constatare AuditAuto a starii actuale a unui auto rulat este un raport tiparit si completat sau un raport digital (document PDF) ce contine o serie de informatii despre autovehiculul verificat vizual asa cum sunt ele descrise la punctele de mai sus, in functie de disponibilitatea datelor si de tipul de pachet achizitionat. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru diferente intre cele constatate/ inscrise in raport si starea reala a masinii rulate si recomanda intotdeauna o verificare la organele competente de control, respectiv Registrul Auto Romana pentru straea tehnic asi la Politia romana pentru verificarea actelor masinii si ale vanzatorului.
4.6. Conditiile specifice de functionare si folosire a pachetelor de servicii Constatare Expert si Verificare Expert Service sunt:
4.6.1. Serviciul de constare fizica este furnizat de catre partenerii contractuali ai Furnizorului in nume propriu sau prin subcontractori. Furnizorul se limiteaza doar la colectarea comenzilor venite de la Utilizatori si transmiterea acestora catre partenerii contractuali sau subcontractorii acestora care presteaza serviciile de verificare vizuala a autovehiculului. Furnizorul ii revine rolul de a uniformiza modul de constatare si de comunicare a rezultatelor catre utilizatorul final.
4.6.2. Transmiterea comenzii pentru serviciul constatare fizica catre partenerii contractuali ai Furnizorului sau subcontractorii acestora se face pe email si contine toate datele introduse de Utilizator in formularul de comanda aflat pe site ul auditauto.ro, inclusiv datele cu caracter personal: Nume, Prenume, Email.
4.6.3. Prin trimiterea formularului de comanda, Utilizatorul accepta ca datele sale sa fie transmise catre partenerii contractuali ai furnizorului in scopul derularii comenzii inregistrate pe site. In termen de 30 zile dupa efectuarea constatari comandate, partenerii contractuali sunt obligati sa stearga datele cleintului.
4.6.4. Prin contractul de comision incheiat intre Furnizor si partenerii contractuali ai acestuia privind prestarea serviciilor de constatare vizuala a starii actuale a unui autovehicul rulat, acestia din urma se obliga sa respecte legislatia in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

4.7. Pentru a putea achizitiona unul sau mai multe dintre pachetele de servicii prezentate in site, utilizatorul trebuie sa completeze cel putin campurile marcate ca fiind obligatorii in formularul de comanda si sa citeasca cu atentie instructiunile afisate pe ecran in derularea procesului de comanda.

4.8. Dupa selectarea tipului de pachet de servicii dorit, Utilizatorul va fi directionat catre o pagina de comanda unde sunt afisate informatiile minimale necesare pentru a inregistra o comanda si a demara actiunea de confirmare a comenzii.
4.9. Raportul de constatare online va contine doar acele tipuri de informatii care sunt marcate cu bifa in tabelul de pe pagina de comanda.
4.10. Rapoartele nu vor contine tipurile de informatii marcate cu X in tabelul de pe pagina de comanda.
4.11. Este obligatia Utilizatorului sa se informeze cu privire la serviciile incluse in fiecare pachet de servicii oferit de furnizor. Site-ul AuditAuto.ro prezinta in detaliu aceste servicii. Furnizorul nu ofera nici o garantie cu privire la acuratetea continutului, corectitudinea, completitudinea si oportunitatea acestuia. Continutul de pe rapoarte ar putea fi incomplet sau neconform cu starea reala.
4.12. Modul de functionare a ofertelor speciale:
4.12.1. Pachetele ce contin oferte speciale corespund serviciilor prestate de CD pe site ul AuditAuto.ro.
4.12.2. Fiecare pachet contine un numar maximal predefinit de pachete ce pot fi accesate astfel:  5 constatari online, 3 constatari EXPERT si 1 verficiare Expert Service. Orice constatare sau verificare suplimentara va fi efectuata doar contra cost, dupa ce utilizatorul a fost informat si a acceptat acest cost suplimentar.
4.12.3. Plata pentru pachetele din oferta specialat se poate efectua prin plata interbancara in baza unei facturi proforma sau plata online cu card electronic.
4.12.4. Dupa confirmarea platii Utilizatorul va primi pe adresa de email introdusa in formularul de comanda indicatiile necesare derularii procesului de verificare si achizitie auto.
4.12.5. Utilizatorul este obligat sa respcte pasii indicati in planul de actiune indicat de catre Furnizor. Orice alterare/modificare a acestor pasi poate duce la anularea comenzii din partea Furnizorului.
4.12.6. Valabilitatea pachetelor de oferta speciala este de 90 de zile de la data achizitiei si nu se poate prelungi.
4.12.7. Comanda unui anumit tip de pachet de constatari poate fi insotita de un discount ce va fi mentionat in emailul de confirmare a comenzii. Nu se acorda discouturi pentru constatarile online.
4.12.8. Este obligatia Utilizatorului de a mentiona in solicitare faptul ca doreste achizitia mai multor servicii si ca solicita un discount. Utilizatorul isi asuma faptul ca disponibilitatea anumitor tipuri de informatii difera de la o masina la alta iar Furnizorul nu poate asigura informatii complete pentru toate masinile verificate.

 

 1. DREPTURILE SI OBLIGATIILE FURNIZORULUI

5.1. Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea site-ului AuditAuto.ro.
5.2. Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca site-ul AuditAuto.ro va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea unor informatii sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
5.3. Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
5.4. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru furnizarea de continut eronat cu privire la autovehiculul verificat.
5.5. Informatiile din rapoarte constituie o informatie auxiliara/informativa si sub nici o circumstanta nu poate recomanda clientului o decizie referitoare la acceptarea sau anularea achizitiei autovehiculului in cauza.
5.6. Furnizorul recomanda intotdeauna efectuarea unei inspectii tehnice, verificarea atenta a documentelor de provenienta si de identitate a autovehiculului preum si solicitarea certificatului de autenticitate emis de Registrul Auto Roman inainte de a lua decizia de a achizitiona acel autovehicul.
5.7. Informatiile prezente pe raportele emise vin din surse independente sau surse externe furnizorului. Rolul furnizorului de servicii este limitat la publicarea acestor informatiilor in rapoartele PDF. Furnizorul nu verifica autenticitatea, acuratetea sau veridicitatea informatiilor publicate ci le publica ca atare asa cum le preia din sursele disponibile.
5.8. Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial descrierea sau componenta sericiilor oferite oricand doreste fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Acestia au obligatia de a constula Termenii si Conditiile care contin intotdeauna cea mai recenta versiune, aplicabila in acel moment.
5.9. Furnizorul nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea informatiilor furnizate in rapoarte. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si in nicio masura pentru calitatea, cantitatea, veridicitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale informatiilor prezente in rapoarte.
5.10. Furnizorul nu va fi in niciun fel raspunzator fata de Utilizator pentru daune indirecte (ex.: reclamatii de la clienti, pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri, pierderi de profit sau afectarea reputatiei sau pentru beneficiile nerealizate de catre Utilizator sau de partenerii de afaceri ai Utilizatorului).
5.11. Toate informatiile si textele de pe site, au strict caracter informativ si nu ofera nicio garantie vizitatorilor site-ului.
5.12. Pentru ca Furnizorul publica datele pe rapoarte fara a verifica in prealabil corectitudinea lor, exista sansa ca o parte din aceste date se fie eronate.

 

 1. DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

6.1. Utilizatorul este obligat sa foloseasca site-ul in conformitate cu legile existente si cu normele morale referitoare la respectarea drepturilor personale si de proprietate intelectuala a tertelor parti. Sunt interzise activitatile nelegale care pot afecta functionarea site-ului sau pot face public furnizorul de servicii pentru a discredita reputatia acestuia.
6.2. Utilizatorul recunoaste ca Furnizorul poate colecta date de la mai multe inregistrari publice si alte surse independente pentru utilizarea lor in rapoartele emise si ca aceste date pot contine erori si/sau omisiuni. Furnizorul nu are nici o garantie si nici nu garanteaza corectitudinea sau integralitatea informatiilor din rapoarte.
6.3. Utilizatorul intelege si este de acord ca nu toate informatiile sunt disponibile pentru toate autovehiculele si ca furnizorul nu are acces la unele informatii care ar putea fi la dispozitia altor parti.
6.4. Utilizatorul intelege si este de acord ca poate exista o perioada de timp intre producerea unor evenimente si includerea acestor informatii intr-un raport.
6.5. Utilizatorul recunoaste ca rapoartele nu ofera concluzii cu privire la starea autovehiculului, iar acesta isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la deciziile si tranzactiile sale folosind rapoartele primite. Furnizorul nu garanteaza ca rapoartele sunt complete, corecte sau fara erori.
6.6. Utilizatorul are obligatia de a plati pretul serviciilor comandate asa cum a fost el stabilit de catre Furnizor si prezentat pe site-ul AuditAuto.ro.
6.7. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile pentru care a platit integral Pretul stabilit de Furnizor, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document si serviciile respective sunt marcate ca Disponibile pe pagina de comanda. Aici ne referim la marcarea diferitor tipuri de informatii ca disopnibile in tabelul de pe pagina de comanda.
6.8. Utilizatorul nu are voie sa faca publice pe internet rapoartele obtinute in urma achizitionarii unui serviciu oferit de Furnizor prin intermediul site-ului AuditAuto.
6.9. Utilizatorul este obligat sa foloseasca rapoartele AuditAuto doar pentru uz personal si nu are voie sa le revanda unor terte persoane.
6.10. Utilizatorul are obligatia de a se informa cu atentie pe pagina de comanda cu privire la tipurile de informatii disponibile si cele indisponibile pentru fiecare tip de raport in parte.
6.11. Utiliatorul trebuie sa comande un anumit raport doar daca tipurile de informatii marcate cu bifa in tabelul de pe pagina de comanda sunt cele care il intereseaza. Daca Utilizatorul doreste si alte informatii care nu se regasesc in lista sau sunt marcate ca Indisponibil, acesta nu trebuie sa comande raportul.
6.12 Utilizatorul admite ca o parte din datele prezente pe raport pot fi eronate pentru ca Furnizorul le publica asa cum le primeste de diversi parteneri sau din surse proprii, fara a verifica in prealabil veridicitatea / acuratetea lor.

 

 1. PRETURI. MODALITATI DE PLATA
  7.1. Pentru a achizitiona unul din pachetele de servicii furnizate de CD prin intermediul site-ului AuditAuto.ro Utilizatorul trebuie sa plateasca un pret stabilit de catre Furnizor si prezent atat in pagina de comanda cat si in lista de preturi disponibila in site.
  7.2. Plata se va face prin 2 metode de plata puse la dispozitie de catre Furnizor, prin intermediu MOBILPAY: Card Online cu link de plata dupa confirmarea comenzii sau prin intermediul unei tranzactii interbancare in baza unei facturi proforma. Plata prin SMS nu este inca disponibila din cauza sumelor de plata ce depasesc limitele maxime acceptate de catre operatorii de telefonie mobila.
  7.3. Indiferent de metoda de plata, Utilizatorul va primi o factura din partea Furnizorului.
  7.4. Pentru finalizarea unei comenzi prin link de plata catre pagina MOBILPAY. Utilizatorul trebuie sa urmeze pasii indicati in pagina MOBILPAY. Utilizatorul trebuie sa fie atent la informatiile prezente pe pagina de plata MOBILPAY si sa le respecte intru totul pentru a putea finaliza cu success plata. In caz contrar, Furnizorul nu este reponsabil pentru eventualele sume de bani pierdute in urma utilizarii culpabile a sistemului de plata MOBILPAY.Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

 

 1. PROCEDURA DE DEPUNERE SI SOLUTIONARE A PLANGERILOR SI SESIZARILOR PRIMITE DIN PARTEA UTILIZATORILOR.

8.1. Orice Utilizator ce a achiztionat un pachet de servicii AuditAuto poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor.
8.2. Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al site-ului AuditAuto care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de CD ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al site-ului AuditAuto, despre care au cunostinta.
8.3. Plangerile vor fi depuse prin intermediul adresei de e-mail: contact@AuditAuto.ro sau prin formularul de contact disponibil pe site https://AuditAuto.ro/contact/
8.4. Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, seria de sasiu a autovehiculului sau numarul de comanda sau seria raportului AuditAuto care face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un serviciu), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
8.5. Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa decurga de la momentul in care furnizorul confirma ca a primit toate informatiile necesare solutionarii.
8.6. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro sau apela InfoCons la numarul de telefon (021) 9551.
Solutionarea online a litigiilor online: SOL https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

 

 1. DATE CU CARACTER PERSONAL

9.1.Datele personale prelucrate pe site-ul nostru în scopurile acestor Termeni și condiții sunt administrate de Furnizorul de servicii. În ceea ce privește scopul și domeniul de aplicare, datele personale sunt prelucrate în conformitate cu Politica de confidențialitate publicată pe site-ul nostru. Politica de confidențialitate contine regulile aplicabile procesării datelor personale de către Administrator in scopul furnizării serviciului prin intermediul site-ului web. Documentul contine motivul, scopul și domeniul prelucrării datelor cu caracter personal, precum și drepturile persoanelor ale căror date personale sunt procesate Politica de confidențialitate contine deasemenea conditiile de utilizare a fisierelor de tip „cookie” și a instrumentelor analitice de către site. Utilizarea site-ului Web este voluntară și la fel este și furnizarea de date cu caracter personal de catre utilizatorul site-ului Web, cu excepția cazurilor stipulate în cadrul politicii de confidențialitate

 1. POLITICA DE RETUR
  10.1. Serviciile mentionate in prezentul document oferite de Furnizor prin intermediul site-ului AuditAuto sunt exceptate de la retur in conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr.34/2014. Astfel, politica de retur excepteaza acele contracte de prestari de servicii unde a avut loc o prestare completa a serviciilor in conditiile in care executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat la cunostinta faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist.
  10.2. Daca Utilizatorul este nemultumit de calitatea serviciilor oferite de Furnizor, este rugat sa trimita un email la contact@AuditAuto.ro cu o descriere cat mai detaliata a problemei cu care se confrunta. Vom incerca sa facem tot posibilul sa rezolvam toate problemele aparute in maxim 7 zile de la sesizare.

 

 1. MODIFICARILE PREZENTULUI DOCUMENT
  11.1. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile, inclusiv Lista de Preturi fara o notificare prealabila a Utilizatorului.
  11.2. Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.

 

 1. LEGEA APLICABILA. LITIGII
  12.1.Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare.
  12.2. Orice litigiu care are ca obiect o disputa aparuta in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat pe cale amiabila sau de instantele competente din Romania.