Verificare online

Verificare Online cu Livrare pe loc
RECOMANDĂRI DE LA CEI CARE AU ÎNCERCAT
până la 17 EURO
Raportul include informații publice sau informații cumpărate din surse ce dețin drepturi de comercializare. Pentru a putea accesa acest raport, este nevoie să solicitați proprietarului seria de șasiu.
Odată ce aveți această informație, puteți obține raportul online cu următoarele date:

NOTA: Raportul este furnizat în parteneriat cu autoDNA.ro, iar unele informații pot lipsi dar, înainte de achiziție, primiți o listă cu datele disponibile pentru seria de șasiu verificată

Informații despre istoricul mașinii
În funcție de ceea ce găsim pentru seria de șasiu căutată, vă putem spune despre numărul de kilometri înregistrați în trecut, mod de utilizare, inspecții tehnice periodice, avarii și daune totale sau rechemări în service anunțate de producători.
Istoricul kilometrajului
Putem găsi înregistrări ale kilometrajului în anunuțuri de vânzare mai vechi sau la evaluatori sau chiar la momentul efectuării inspecțiilor tehnice periodice.
Istoric de utilizare
Află dacă mașina căutată a fost folosită la taxi, școala de șoferi, rent a car sau chiar ca mașină de intervenție la poliție sau companii private.
Avarii ale autovehiculului
Pot fi avarii mai mici sau mai mari. Unele vă pot determina să renunțați la cumpărare, iar altele vă pot ajuta să negociați un preț corect.
Rechemări în service
În asemenea situații, raportul poate dezvălui ce probleme sunt și ce reparații s-au făcut la service.
Fotografii ale mașinii
Aici poate fi găsită o galerie cu fotografii ale autovehiculului căutat din diferite surse cu baze de date. De multe ori, aici se pot afla fotografii cu autoturismul accidentat, în timp ce acesta este prezentat la vânzare fără cusur.
Anunțuri
Fotografiile publicate de vânzători în anunțurile de vânzare se pot găsi și aici. Există și posibilitatea ca unele dintre acestea să se repete, dacă vânzătorul le-a distribuit pe mai multe situri.
Avarii și evaluări
Din arhivele evaluatorilor de daune sunt preluate fotografii ale autoturismelor avariate. Totodată, imaginile publicate în evaluări pot fi găsite aici.
Verificări ale înregistrărilor de furt auto

În această categorie pot fi găsite informații din baze de date cu mașini furate din din diverse țări

Verificare în baze de date naționale cu mașini furate
Putem oferi informații despre statutul unui autovehicul, chiar dacă acesta a fost descoperit.
Verificare în baze de date internaționale cu mașini furate
Verificăm în baze de date internaționale din 11 țări
Informații tehnice despre mașina verificată.
În funcție de ceea ce găsim pentru seria de șasiu cautată, vă putem spune despre numărul de kilometri inregistrați în trecut, mod de utilizare, inspecții tehnice periodice, avarii și daune totale sau rechemări în service anunțate de producatori.
Parametrii motorului, dimensiuni, culoare, consum și indicații despre poluare.
Cilindreea și puterea motorului, culoarea caroseriei, consum.
Toate aceste informații iți permit să verifici dacă mașina are tot ceea ce cauți

Comandă acum și plătești pana la 17 euro, după verificarea rezumatului raportului.