Vrei să verifici o mașină?
Sună acum la: 0770 99 00­‎ 78
Întrebări frecvente

De ce sa fac verificarea mașinii cu AuditAuto?

AuditAuto are parteneriate cu o rețea de service-uri atent selecționate si bine dotate care verifică mașina după o procedură unică. In acest fel ești sigur ca verificarea se va face atent și complet fara riscul unei înțelegeri intre service și samsarii care vând mașini!

În cât timp se poate face verificarea mașinii?

Verificarea online se poate face imediat, direct pe site. Verificarea fizică se face pe bază de programare, într-un timp cât mai scurt (în general, 24-72 ore).

Trebuie să fiu de față când se face verificarea mașinii?

Nu este obligatoriu să fiți de față când se face verificarea autoturismului. După verificare, veți primi toate informațiile și toate fotografiile necesare pentru a putea lua o decizie informată.

Ce informații primesc după verificarea mașinii?

După verificarea mașinii, veți primi, în maxim 24 de ore, în format electronic, un raport de verificare detaliat însoțit de fotografii ale tuturor problemelor vizibile constatate. Dacă ați optat pentru pachetul Expert Service, primiți, de asemenea, listele tipărite de standurile de verificare.

Comanda este condiționată de efectuarea plății?

Da. Confirmarea comenzii și programarea vizitei se va face după ce s-a făcut dovada plății.

Cum se face plata?

Plata se poate face online cu un card bancar sau cu ordin de plată în contul pe care vi-l transmitem odată cu documentul de plată.

La ce service se va face verificarea autoturismului?

Pentru verificarea autoturismelor la service, sunt selecționate acele ateliere echipate cu dotările tehnice specifice ITP, dar completate și cu alte standuri și testere pe care un expert va face o diagnosticare tehnică completă a autoturismului. Rezultatul acestei verificări îl primiți în rapoartele de verificare la care sunt anexate listele standurilor de testare și fotografiile detaliate. După primirea acestor documente, beneficiați de consultanță telefonică timp de 15 zile pentru lămurirea oricăror neclarități.

Pot exista avarii neraportate care nu pot fi observate de mine?

Reparațiile caroseriei în urma avariilor se depistează măsurând grosimea stratului de vopsea. Vopsirea făcută în fabrică, cu roboți, este precisă, iar stratul constant. Vopsirea manuală, după o reparație, va genera un strat de vopsea de grosime diferită. Dacă îndoiturile nu au fost reparate, ci numai mascate cu chit, grosimea stratului este foarte mare, iar reparația nu este conformă, chitul poate crăpa și se va desprinde în timp. Aceste măsuratori sunt completate de observarea lufturilor ușilor, capotelor, farurilor, etc. și de identificarea elementelor supra-vopsite, adică a acelor elemente care au urme de vopsea. Aceste zone apar fiindcă, la revopsire, este foarte dificil să demontezi sau să izolezi toate părțile care nu ar trebui vopsite.

Ce siguranță am că, după cumpărarea mașinii, nu voi avea probleme tehnice cu aceasta?

Evaluarea tehnică a unui autoturism la service, făcută profesional, pe standuri de testare și prin evaluarea fiecărui sistem component, redă imaginea stării autoturismului și a gradului de uzură a acestuia. O astfel de evaluare înlătură riscul ca un defect tehnic apărut deja și mascat (mai abil sau mai puțin abil) de către vânzător, să nu fie descoperit, înlăturând posibilitatea de a fi păcălit de vânzător. Totuși, nicio verificare, oricât de amănunțită, oriunde ar fi făcută, nu poate garanta că nu va apărea vreun defect imprevizibil în funcțioanarea unui autoturism. De altfel, asemenea defecte pot apărea și în cazul mașinilor bine întreținute, pe care le folosesc proprietarii lor de multă vreme, dar și în cazul mașinilor noi. Aceste defecțiuni nu pot fi prevăzute și apar, de obicei, imediat, fără simptome care să le prevestească. Astfel de defecte sunt excepționale și intra în riscul general asumat la ieșirea din garanție.

Care este uzura și starea tehnică actuală a mașinii?

Din păcate, vânzatorii de mașini uzate au făcut o practică curentă din a modifica contoarele de kilometri ale autoturismelor. În funcție de marca mașinii și modul cum această “operație” a fost făcută , se poate ca informația despre kilometrajul real al mașinii să fie ștearsă și să nu mai poată fi citită nici cu testerul original pe care îl furnizează producatorul. Dacă există înregistrări anterioare acestei “intervenții”, kilometrajul actual al mașinii se poate deduce plecând de la premisa că între momentul înregistrării și momentul actual, mașina a făcut un număr de kilometri apropiat de media anterioară. Dacă nu există înregistrări, estimările devin foarte generale. Numărul de kilometri nu este, însă, un element suficient pentru determinarea calității unei mașini, dacă nu știm care a fost modul de utilizare al acesteia. O mașină care are 200.000 de kilometri făcuți în concedii poate fi într-o stare mult mai bună decât o mașină care are același număr de kilometri făcuți în regim de școală sau de livrat pizza. Numărul de kilometri parcurși de un autovehicul reprezintă, de fapt, o modalitate de a evalua starea și uzura acestuia. În lipsa informațiilor despre kilometrajul real al mașinii și a modului în care a fost folosită, verificarea acestuia pe standuri de încercare și pe testere profesionale vor prezenta o “radiografie” amănunțită a stării și a gradului de uzură a mașinii. Am întâlnit, în multe cazuri, mașini care, deși nu aveau un aspect foarte îngrijit, se prezentau într-o stare tehnică excelentă, dar și reversul acestei situatii, de mașini aspectuoase, “pregatite de vânzare”, cu deficiențe tehnice grave. Este mult mai ieftin să “fățuiești” o mașină cu uzură mare, decât să o repari corespunzător.

Vrei să verifici o mașină?
Sună acum la: 0770 99 00­‎ 78
Super,ma facut sa ma razgandesc in legatura cu o masina care a fost pe Taxi,mersi autoDNA,o sa revin la urmatoarea verificare cand voi gasi o masina.
TibiScor: 5/5
AUTO DNA – super profesionaliști!! Am cerut un raport și am primit tot la ce mă așteptăm. Am cerut puțin ajutor și pe Facebook in privat, au răspuns cu amabilitate in câteva secunde! Recomand tuturor!
Bertici AttilaScor: 5/5
Am achizitionat de curand un ford mondeo din 2009! Singurul motiv care m-a convins sa cumpar masina a fost raportul de la voi! Raportul a fost exact si complet! Multumesc sursa: https://www.facebook.com/autoDNAro/
Stefan ConstantinScor: 5/5
Imi place corectitudinea, o respect si o recomand oricand am ocazia. autoDNA inseamna corectitudine. Multumesc!
Staicu GeorgeScor: 5/5