Parteneri:
Despre noi

Cine suntem?

AuditAuto este, probabil, primul serviciu național de expertiză a autovehiculelor și a apărut ca un nucleu alcătuit din doi specialiști formați la Registrul Auto Român, cu peste douăzeci de ani de experiență în domeniul verificării de autovehicule și care își propun să ofere o alternativă de informare corectă celor care vor să cumpere un autoturism rulat.

Ce facem?

AuditAuto are o gamă foarte variată de servicii; de la expertizarea autovehiculelor rulate, asigurări, asistență rutieră, finanțare de leasing și credite, până la evaluarea de preț a autoturismelor și a prețurilor de service.

De ce?

Pe o piață nesigură, în care cumpărarea unui autovehicul este o adevărată aventură, AuditAuto își propune să aducă transparență și onestitate în comerțul cu mașini.

Unde?

Având o rețea importantă de parteneri, AuditAuto este, probabil, prima rețea națională de verificare a mașinilor rulate.

Cum?

Cu o gamă largă de servicii, începând cu verificări online a autovehiculelor, până la expertize de cel mai înalt grad de către personal specializat și cu o dotare care să permită identificarea stării reale a acestora.

Contact:
Masini 1
Masini 2
Adresă
str. Tunari, nr. 45, birou 7
București, ROMÂNIA
România
Program
Luni-Vineri : 9:00 am – 7:00 pm
Scrie-ne!

Formular de contact

Datele dumneavoastră: